lördag 19 september 2009

I am back

Det ar inte latt nar man har gaster att hinna med att blogga. Man vill vara social och inte sitta framfor datorn mer an nodvandigt. Speciellt ocksa om gasten inte riktigt brukar lasa bloggar eller ar intresserad av det sa kanns det lite elakt. Men nu ar jag nog "back in business".

De senaste tva veckorna nar Daniel har varit har har varit jatteroliga. Man har fatt vara turist och upplevt bade det ena coh andra. Vi var i Huston pa Nasa vilket var jatteintressant. Daniel tog dock alla bilder dar och dom hann vi inte ladda av sa. Jag filmade men har inte hunnit fixa det heller... det kommer det kommer... Men for den som har vagarna forbi Huston sa rekomenderar jag varmt att gora ett besok dar.

Vi har dragit taggtrad i hagen. Idag pratade jag med forra agaren av garden och hon vart nastan chockad over det. Enligt henne sa ar det forra agaren (alltsa dom som hade garden innan henne) som gjorde dom hogarna... inte snyggt direkt... Daniel har varit nere med jamna mellanrum och alltid kommit upp med mer skit. Sa det kommer bli ett evigt dragandes dar av taggtrad.

Igar visade Daniel upp en sida jag inte visste fanns hos honom... hastkarl. Vi hade tagit in alla hastarna och skulle fa pa folen grimmor. Det ar ett projekt som inte alltid ar sa latt. Men hej och ha med lite teamwork sa var dom pa. Daniel verkligen impade pa mig for ofta var det han som stod vid huvudet och fick pa grimmorna och jag stod och motade rumpan. Sedan borjade vi frisera hastarna och det var han superduktig pa. Han fick manarna jatte jamna och fina... jag holl mig till rumporna och tog svansen istallet... det var lika nodvandigt det. I nasta vecka ska vi ju ivag med folen pa folmonstring sa da maste dom se lite fina ut. Daremot beslot jag mig for igar att Charisma och Covergirl inte ska fa folja med. Charisma aterhamtar sig inte som hon ska, hon ar fortfarande smal trots att hon ater bra och hon har fatt en infektion i svansen. Sa jag tog beslutet att lata dom vara hemma.

Igar kvall kom jag ocksa pa att stona ska ju visas i trans!!! Bumlan ar ju inte inriden och har ju aldrig haft bett i munnen. Jag trodde jag skulle fa panik. Men i morse tog vi in alla hastarna och jag gav mig pa projektet att transa henne. Det gick superlatt!!! Jag vart sa forvanad! Sa jag vart inte sa orolig for det faktiskt!
Hon kommer hinna fa bett i munnen ett par ganger till innan visningen pa onsdag... skont!
Acriz har ocksa fatt sina fotter fixade idag. Sa allt ar fit for fight pa onsdag :)
Idag har Daniel lamnat mig har i USA :( Mamma korde honom till flygplatsen eftersom hovslagaren skulle komma. Det vart lite olaegligt men ibland gar det inte att pyssla ihop tyvarr. Tack mamma for hjalpen! Sa nu sitter man har i sin ensamhet... Jag ska ga och duscha och nar mamma kommer hem igen ska jag nog aka in till Dallas och kopa ny grimma till folen, och nya skor till mig sjalv. Dom sager att det ska bli en regnig vecka och jag behover ett par stallskor sa mina jympadojor haller lite till. Bara idag har dom varit i torktumlaren tva ganger och jag har bytt strumpor tre ganger...
Jag har egentligen massor att beratta men eftersom det inte ar "up to date" sa utelamnar jag det har och koncentrerar mig pa framtidsblogg istallet... Nu ska jag ta tag i bloggandet och forsoka blogga varannan dag om inte varje dag!
Kram!

1 kommentar:

Prickiga Pojkar sa...

jätteroligt att du är igång med bloggandet igen ! ni verkar ha haft det superkoj du o daniel :) vilken lyckost han är som haft ett sånt härligt äventyr hos er !
lycka till med hästarna nu o snart tävlingsdax :)
Ha det bäst !!
..och dumlepuss !