onsdag 4 mars 2009

Ny valpkull

Kvart över två i natt kom mamma in och väckte mig. Uppstigning - första valpen hade kommit! Här är det snabba ryck serni. Upp och hoppa och in till mamma, grabbade tag i handdukarna jag lagt fram påvägen. Jo då, en liten sobeltjej hade kommit ut. Hela valpningen gick ganska snabbt och smärtfritt... Tre tikar och två hannar. Av tikarna är två röda och en sobel och båda hannarna är sobel.

Det är skoj att ha fått en kull med så olika färger i och så mycket sobel som är så svårt att få. Mamma är helt uppe i det blå över sina nya valpar. Dom kommer att kallas Operakullen men har inte fått några namn ännu... det kommer. Än så länge verkar Zascha vara en jätteduktig mamma!

Dallisvalparna har även dom hållt oss aktiva idag genom att komma på hur man tar sig ut från hagen utomhus så inte nog med att vi skulle tömma tre rum för mattomläggning vi har också jagat dallisvalpar, gjort i ordning för cockervalpar så det har varit full rulle. Klockan är ännu bara 11:20. Mattläggaren är här och har börjat med mammas sovrum. Så det är nattens bravader här i Texas...

6 kommentarer:

Anonym sa...

nämen kom dem redan! Grattis ! verkligen vackra färger ! o lagom många med :)
Glöm inte o vila lite mellan varven :) kram på er !

Anonym sa...

Här händer det grejor på löpande band! :)
Grattis till valparna! Tur att ni har rutin! :)

Anonym sa...

Ojoj gick det så fort, de var väl inte länge sen ni upptäckte det.. :) Skönt att det gick bra iallafall och att dom mår bra. Röda är min favorit och nångång blir det nog en röd cocker i familjen.. Ska bli kul att följa dom små röda :)

Anonym sa...

Jisses vad det händer grejer! Grattis till valparna! Behöver du hjälp med operanamn så hojta till.. Niklas jobbar ju på Operan och har säkert lite coola namn på lager;-)
Vilket vrålåk! Nice nice... Ha det bra och jag säger som Ann-Sofie.. VILA lite om det går oxå;-) Tjing:-)

Anonym sa...

snygg bil!!
jasså där ser man hon va gravid ena dagen och valpar nästa!
jättefina valpar..
som sagt VILA lite så du inte springer in i den berömda väggen.
kramar från götet.

Anonym sa...

Oj, vad snabbt det gick - vad bra, då behövde vi inte vänta så länge på valparna. ;)
Och opera-namn, det låter spännande.