fredag 30 januari 2009

Överträffat mig själv

Goddag!

I morse åkte alla valparna... jag har bilder på det men dom är på min mobil och jag orkar inte gå upp till min dator och ladda ner dom... eller rättare sagt, jag vill inte därför att:

Jag vill vakta dom här... ser ni vad jag har gjort? Jag har liksom kommit på den ultimata valplösningen för fem veckor framöver... det är två åttkantingar som jag har knäppt ihop, i den ena sitter Yen som är kvar av cockervalparna och i den andra är dallisvalparna. Det här står mitt på golvet i hallen. Hallen hänger ihop med vardagsrummet och köket så dom står mitt i huset praktiskt taget. På så sätt så är Yen inte ensam, Dallisvalparna får också lite mer socialisering och jag har full koll på dom. Därför vill jag inte sätta mig på ovanvåningen även fast dom sover just nu... Har inte jag varit skitsmart??? (säg ja för det behöver jag höra!!!)

Igårkväll var det tidigit i säng. Jag låg i sängen 20:05. Tur att man har lätt för att somna för jag tror inte klockan var halv nio innan jag sov. Sedan ringde den 03:48. Strax där efter ringde min backup - mamma... Upp och börja tvätta cockrar, ut med hundgäng 1 och 2 och till slut 3. Slänga i mig lite frukost och kvart över fem var valparna i rätt burar med rätt namn på inpackade i bilen för att åka till flygplatsen. Jag hade först fått veta fel ställe men fick jättefin service och beskrivning om vart jag skulle. Kom efter lite trix rätt och även där var det superservice. Helt annat från i Amsterdam om man så säger... (Lotta och Daniela vet nog exakt vad jag pratar om)... Valparna kom iväg och jag vände kosan hemåt... Var hemma tio över nio igen... Så kom jag på min briljanta ide och fixade valparna och tog samtidigt lite kort ute på hundarna till mamma:

Texas hälsar att det är ganska tråkigt utan mamma. Man får inte vara lös i huset lika mycket :(

Robbin och Zigge hälsar att vädret är okej idag, lite kallt men det är ändå skönt att vara ute...

Robbin är lite seg idag... det är inte varje dag man går upp klockan 4 på morgonen

Geisha och Robbin leker runt lite grann i vintersolen

Geisha hälsar att hon gillar solen och att vara ute... härligt härligt!

Och Oliver bara följer efter frugan Geisha. Vad än hon går går han... I övrigt så håller mammas hundar just nu på att reta mina hundar som också är ute i sin trädgård. Tanken är att dom ska få va ute så mycket det bara går idag när det är hyfsat väder och jag ändå tänkte vara hemma hela dagen. Jag har lagt fram lunch på upptining:Så att ingen oroar sig för att jag inte äter... det är två fläskkotletter, ärtor, ris och brockoli och jag glömde visst att ta fram champinionerna jag också ska ha till *mums*. Så det blir bara matlagning och pyssel för resten av dagen!

Kram och Adjö!

10 kommentarer:

Anonym sa...

* nickar instämmande..du e smart* ;)

...maten ser mumsig ut :)

Anonym sa...

smart med ihopkopplingen utav burarna i hallen*tummen upp*
hundarna och bilderna är jättefina som vanligt och jag tror aldrig jag har sett dig äta hemmalagad mat faktiskt..*ler*
låter mysigt med kotlett och ris.

Cilla sa...

Då kan du inte ha sett mycket i ditt liv helt enkelt... Jag lagar mat 1-2 gånger om dagen och har så gjort de senaste 6 åren... så det så! Sluta kom med sånna kommentarer!

Anonym sa...

Jag har sett Cilla både laga och äta lagad mat! Jag svarar JA på frågan om du hade varit smart! Bra gjort! Tycker inte om när folk snackar skit om dig för du är en sån underbar tjej!
Massa kramar till dig, vännen!

Saint Cox sa...

Jag vet att du är super smart och har alltid njutit av dine goda mat. Tack för alla bilder. Nu vill jag mycket gärna hem
Love mamma

Humlan sa...

Vad duktig du är och det var en bra lösning med valp hagarna.

Lycka till

Anonym sa...

så du har lagat din egen mat sedan 2002?? jaha...
då har jag kanske missat det...

Anonym sa...

mitt första inlägg va inget illa menat,det jag menade va att jag aldrig SETT med egna ögon DIG stå i ett kök och laga mat,inget att ta ila upp för eller bli sur..

Anonym sa...

Nu har jag mailat poseringsbilder på de små liven ;)jag kan skicka lite bättre bildkvalite sen när dem kan vara ute..nu är det så mörkt isigt o snö :(

Anonym sa...

Det var väldigt smart idé med valphagarna, hade nog blivit väldigt trist för Yen annars.
Mmmm vilken god middag. Här blev det McDonalds. Erika fyller år imorgon och fick välja middag idag. ;) Fast det är ingen i familjen som säger emot...