måndag 26 januari 2009

Måndag

Fortfarande ganska trött i morse. Daim väckte mig klockan 5 första gången och behövde gå ut. Alla fick komma ut en snabbis då. det regnar och är allmänt trist väder idag så ingen vill vara ute en längre stund... inte ens nallebjörnarna. Klockan nio var jag och Crispy hos veterinären med hennes öron. Dom såg mycket bättre ut :D Dom ska få en BAER maskin dit nästa vecka!!!! Både Japp och Daim och kanske Crispy ska få vara testdjur eftersom dom redan är BAER testade :D Gud så smidigt att ha en sådan maskin 10 minuter hemifrån... förut var det ju ändå en timme till Helsingborg, och deras funkade ju inte när jag behövde den *buhuu*, men nu så... tio minuter helt suveränt!


På hemvägen åkte jag förbi Radio Shack, därifrån TV och Internet kommer. TV'n fick jag ett tips på vad som var fel och internet skulle jag gå hem och kolla lite lampor. När jag kom hem lyckades jag fixa TV'n med en knapptryckning... så skönt. Gick upp för att kolla lamporna - näää. Ringde upp Radio Shack som avtalat och då säger han plötsligt "du tittar nog på fel modem"... hittade rätt modem (bakom soffan) och den var stendöd. Startade om det och VIPS hade jag Internet igen. Tänk om jag vetat att den stod där så hade jag ju kunnat fixa allt igår... men nä, så lätt skulle det inte vara!


Klockan är strax efter 11 och jag ska snart ge valparna mat igen och så får jag bege mig ut på min lilla dagstrip! Ska till banken och så ska jag köpa ny skrivarsladd för jag tror att det är den som har gått sönder... jag hoppas det varjefall. Det hade varit ganska enkelt i så fall... Annars så blir det att jaga lite folk till brodyrmaskinerna igen...
Bye!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej ! härligt att det fixar sig med sladdar o annat..tv o internet vill man ju ha :D
jag pustar ut efter galna valpisar ,nu orkar de va uppe o busa läänge minsann :)
Ha det gott vännen !

Pia sa...

Jag säger som jag brukar när det gäller sånt här datagrejs Släng ut skiten Skojar bara Tur det fixade sig

Anonym sa...

Datorer och bilar - dom ska bara funka... Tur att du fick igång både tv och internet i alla fall.

Anonym sa...

HUR klarade man sig utan Internet förr???
Tycker att det är lite fattigt med valpbilder i den här bloggen... :)

Anonym sa...

Jag vet =/ de känns jättekonstigt nu! Usch usch, vad ska jag göra nu skaffa mig en vandrande pinne? =/ Känns jättekonstigt att de inte blir någon Abbe, såg verkligen fram emot han!

Anonym sa...

Hej :) skickade ett mejl till dig ifrån min mailadress!