tisdag 13 januari 2009

Oliver

Försökte komma på en bra rubrik men det fick stanna vid Oliver... jag har inte riktigt ord för vad han gjorde igår...

Geisha löper och då tänkte vi att Oliver få ligga i garaget där han brukar ligga och Geisha i foderkammaren så får Geisha vila lite från honom. När vi kom hem hörde vi konstiga ljud från foderkammaren och trodde det var Geisha men helt plötsligt ser vi Oliver UTOMHUS!!! Vi pratar nu alltså om två stora S:t Bernhards och Oliver väger 75 kg! Hur har han kommit ut?

Jo han har på något sätt tagit sig ut genom fönstret i garaget...

Oliver var blodig på kinden och på frambenen. Det från frambenen såg man att det kom från kinden. Tänkte inte så mycket, mamma tog honom till bilen, jag gick in och hämtade mobilen och min handväska och ringde veterinären och sa att jag var påväg. Oliver blödde inte på något synligt sätt vilket var skönt. Kom dit och vi gick igenom honom, behövde inte söva eller något sådant och det enda vi hittade på honom var en uppskuren trampdyna, den som sitter uppe på benet och små små skärsår i munnen. Inget som behövde sys eller fixas. Vi tvättade bara trampdynan. Hur j*kla tur kan han ha? Inte ett skärsår på magen, han är inte halt, tassarna är i övrigt hela.

Nu har vi ringt en reparatör till fönstret som förhoppningsvis kommer här i veckan... Det var dagens spännande blogg från USA...

8 kommentarer:

Anonym sa...

oj! ja man ska nog inte underskatta en lite kärlekskrank björn. hihi! tur att allt gick "bra" iaf!

Humlan sa...

ojoj dom kan när dom vill

Anonym sa...

vovvar kan dom..jisses..skönt det gick bra med honom..

Anonym sa...

Jösses Oliver, Vilken hund du är! Du kan ju ställa upp i någon film eller något typ "Hunden som tar sig ut ur fängelset". Tur att han inte skadade sig i alla fall! Han är ju hel fräck!

Lotta sa...

Jisses! Bilderna ser ju ut som tagna ur en skräckfilm ju:-0 Det händer verkligen grejer "over there" Tur allt gick bra! Ha det finfint...

Anonym sa...

Oj, vilken hund!! Tur att han inte gjorde illa sig i alla fall.

Nilla gjorde något liknande när hon var liten, fast inte lika trångt och inte lika högt. Hon var med Husse och jobbade, hon fick vara lös i skogen, han körde skogsmaskin och bilen stod en bit bort. Bilrutan var nervevad en tredjedel ungefär. Och när han tittar mot bilen ser han Nilla i bilen !!! Hon hade, av rädlsa för skogsmaskinen, hoppat upp och ålat sig in genom den lilla öppningen. Kan lova att Husse INTE var glad över repmärkena på bildörren. ;)

Pia sa...

oj oj Vilken tur det inte blev mer skador...den kärleken, den kärleken ;)

Anonym sa...

Oj då,vilken tur att allt gick bra. Ska själv importera en stb tik från england i år,men medtanke på mina hanar så lämnar jag ut henne på foder ;)
Kram