måndag 25 maj 2009

Uppehåll

Efter ett par ganska elaka mail och kommentarer har jag fullkomligt tappat lusten till att blogga. Jag återkommer om och när jag får lust igen. Undrar ni något så får ni maila...

9 kommentarer:

Maria sa...

Nää... vilka människor det finns! Jag blir så arg, jag med flera gillar din blogg och så ska vi och självklart du bli drabbade av knäppa människor..! Du får under tiden titta in på våra sidor och sen komma tillbaka när du själv vill. Ha det bra så länge! Vi kommer iallafall att sakna dina bloggar. Kram!!

Prickiga Pojkar sa...

beklagar att det finns så elaka människor..fy va arg man blir att du ska drabbas när du är så generös o delar med dig av din vardag.Hoppas hoppas du är tillbaka snart o bloggar !! låt inte dem elaka styra..men jag vet det är lättare sagt än gjort !kram på dig o vovvar !

Elin sa...

Trist! kommer sakna dina inlägg!

Humlan sa...

Neej så får du inte göra jag följer ju dig dagligen. Din blogg är ju helt underbar att läsa. Jag fortsätter iaf att hålla koll. Hoppas det vänder snart.

Kram Humlan

Anette & Nilla sa...

Nej, vad jag blir ledsen! Älskar att läsa din blogg...
Men jag förstår att det känns trist att skriva när du får elaka kommentarer - sen kan man ju undra varför människor läser om dom inte tycker om det dom läser... då kan dom väl låta bli, och låta oss som gillar din blogg få fortsätta med trevlig läsning.
Hoppas, hoppas att du snart är tillbaka igen.

Anonym sa...

jag gillar din blogg cilla,sluta inte blogga.vem har skrivit elaka mail?
dt enda jag undrar över är hur ni prioriterar med tanke på ditt inlägg om er jobbiga ekonomiska sitation och sedan helt plötsligt så prioriterar du/ni en pool? då undrar jag hur man tänker....
och det måste man ju få undra även om man skriver det i kommentarsfältet eller inte.
många tänker säkert samma tanke men skriver det inte.

hemtrevligt sa...

hej.
jaha,då får jag läsa mina engelska bloggar då.
låt dig inte påverkas för mycket bara utav folks kommentarer.
man måste ju få kommentera,det är ju därför kommentarsfältet finns,vill du inte att folk ska kommaentera,så ta bort komentarsfältet helt!
kan man inte ta folks kommentarer/tyckande så ska man inte ha kommentarsfuntionen igång.
men elak behöver man inte vara,det håller jag med dig om.

Sarah sa...

tråkigt att du slutar blogga :(
synd att folk är elaka, men genom att sluta blogga har väl dom 'elaka' vunnit. menmen, du gör som du vill! hoppas också att det löser sig mer eran ekonomiska situation. och om det är det som folk klagat på så är det juh en smäll man får ta tyvärr. du har juh skrivit om det som ett problem, sen när ni har pengar att köpa pool så är det juh inte mer än självklart att folk undrar :) jag är bara glad om de tlöst sig, lider med er om ni har det svårt! kramkram

Sophie sa...

Jag kan bli lite fundersam.. Varför börjar ni undra varför hon köpt en pool? Om det nu var ett problem med ekonomin innan så har väl det löst sig. Vad vet vi vad en pool kostar i USA? Eller liknande saker. *suck*.. att människor bara orkar lägga ner tankar och energi på att undra.
När jag såg att de köpt en pool, var min enda tanke: Vad skönt för dem.
Vill Cilla ha en pool så får hon ha en för mig no questions asked!!
Stå på dig Cilla! Jag håller på dig i alla fighter. Bara så du vet. Kram