fredag 14 november 2008

FRAMME

Hej!

Vi är framme, kom fram igår torsdag. Alla hundar och hästar har det bra. Jag har massor att berätta om och en hel del bilder också men just nu är jag ganska trött så jag ville bara säga att vi är här varjefall :D

Det blir mer imorgon när jag har lite mer under kontroll!

Kram från oss

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Vad spännande och äntligen ett livstecken!! Som jag har kollat denna blog de senaste dagarna!! Skönt att höra att ni är framme - ser fram emot mera rapport sedan när ni har "landat" lite!
Ha de så gott!
Kram från Sverige

Anonym sa...

Heej ! det förstår jag att ni alla måste vara jättetrötta efter resan .Skönt att höra att ni är framme :) kram från oss !

Pia sa...

Gott att höra att allt gick bra :D Månntro att Pia mår bra nu när du äntligen kommit och att hon får träffa alla de 4 benta Hälsa så gott Väntar med spänning på ett längre inlägg Kram från alla oss (även från Wilma ;) )

Anonym sa...

Skönt att resan är över och att ni är framme.
Vi ser väldigt mycket fram emot att få höra hur den gått. =)

catharina sa...

Hallo, over there! Äntligen, hoppas allt har gått bra och att du snart skriver om resan! Kram

Anonym sa...

skönt att ni är framme & att det verkar ha gått bra för 2-benta och 3-benta! ser fram emot en längre uppdatering sen när du har kommit i ordning lite mer :)

Anonym sa...

eh.. givetvis menade jag 4-benta, jag hoppas inte att någon är 3-bent efter resan ;)

Anonym sa...

Härligt att du är framme! Väntar på flera bilder nu då... :) (för du har väl inte så mycket annat att göra än fota dig igenom de närmaste dagarna?) *hihi*