måndag 16 februari 2009

Crispy 4 år!!!

HIPP HIPP HURRA DET ÄR CRISPYS FÖDELSEDAG!!!!!

Tänk att den stolta mamman blir 4 år idag :) Grattis också till Acke som fyller 5 år idag. Och när vi samtidigt håller på att gratta så kan vi gratta Andréa och Joacim som fick en välskapt liten dotter igår!!!

Crispy har inte fått några direkta födelsedagspresenter utan hon fick istället favvomaten - burritobröd!!! Det är så gott tycker hon!

Idag är också en glad dag... jag har beställt ett Hoppsan hus!!!! ÅÅÅÅ JAG ÄR SÅ GLAD!!!! Det ska bli vår nya brodyrstudio... Nu ska ni få fantisera lite... så här ser huset ut...

Det är bara så att vårat hus blir vitt med röda knutar och fönster och vitt tak istället... vi har ju inget grönt hos oss så dom får bygga ett åt oss, det skulle kosta det samma som att ta det här... innuti då...

Det röda kommer att vara vitt istället med trä nederst som på bilden... Jag gläder mig jättemycket till att det kommer. Det ska ta en tre veckor ungefär tills det är färdigt så får vi hoppas att det är torrt då så dom kan leverera det snabbt :) Vill verkligen ha igång den här verksamheten så snabbt som möjligt... då kan man ha fler små stygntävlingar... rätt svar var varjefall 79 959 stygn var det i den loggan. Eva gissade 67 000 så hon var närmst. Grattis Eva!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Crispy ! fina tjejen ser så stolt ut :)
vilket fint hus ..det blir ju toppen det där !

Anonym sa...

GRATTIS Crispy =)

WOW vilket snyggt "hus" =) Förstår att du längtar =)

Daniela sa...

Grattis Crispy! hipphipphura!

Anonym sa...

Grattis Crispy!

Pia sa...

Hipp hipp hurra för Crispy idag :D Tjusigt hus

Anonym sa...

Hurra för Crispy idag! :)

Är det bara jag som undrar varför det heter Hoppsan-hus?? Är det meningen att det ska bo en S:t Bernhard där också, eller finns det någon annan förklaring? *nyfiken IGEN* :) :) :)